ProLine Gastronomy2018-04-03T20:11:33+00:00

Project Description

ProLine Gastronomy

Niskopieniący alkaliczny środek do stosowania w przemyśle spożywczym, w kuchniach i gastronomii. Rozpuszcza silne zabrudzenia olejowo-tłuszczowe i białkowe. Delikatny dla czyszczonej powierzchni, odpowiedni do mycia maszynowego i ręcznego.

DOZOWANIE:
1. Do mycia ręcznego w codziennej pielęgnacji 100-200ml/10l wody
Czyszczenie intensywne 500-1000ml/10l wody
Czyszczenie gruntowne 1l-2l/10l wody
2. W automatach:
Codzienna pielęgnacja: 100-200ml/10l wody
Czyszczenie gruntowne: 1l/10l wody

Wartość pH: 11,0 – 12,0
Pojemność: 5 L
Posiada świadectwo PZH.
Zapach: delikatny, przyjemny, cytrusowy

Karta charakterystyki
PRO LINE GASTRONOMY Płyn do mycia powierzchni gastronomicznych
Składniki PRO LINE GASTRONOMY Płyn do mycia powierzchni gastronomicznych